Aluhak Stillas Stavanger AS

Aluhak Stillas Stavanger AS er et selskap i Aluhak-Gruppen. Vi ønsker å betjene det stadig voksende markedet i Rogaland og Agder. Selskapet ble startet i 2014, og har hatt en fin utvikling så langt. Ved å ha et eget selskap i sentralt i Stavanger med lokalt salg og utleielager, vil vi kunne yte god service og betjene kunder i denne regionen.

åsvien-skole-midt-norsk.jpg

Aluhak Stillas Stavanger tilbyr alt innen stillas og byggeplassheis. Våre stillaser innen klasse 5 og klasse 3 er av markedets beste kvalitet. Alle våre produkter er i aluminium, og vi kan tilby midlertidige heiser i alle vektklasser. 

Som Alle Aluhak-avdelinger har vi stort fokus på kvalitet og leveringsdyktighet. Ved å velge Aluhak Stillas Stavanger vil du få en seriøs og serviceinnstilt sammarbeidspartner og oppleve pålitelighet, sikkerhet og kvalitet ved bruk av og med våre fagarbeideres utførte arbeid.

Vårt engasjement ligger i at vi ønsker å ha positiv påvirkning på stillasmarkedet og samtidig jobbe for å få en mer seriøs og kvalitetsbevisst bransje.

Vårt HMSK-system er en implementert del av Aluhak Systems sitt HMSK-system. Aluhak Systems er ISO 9001-sertifisert. 

 
Rafal Wisniewski  Daglig Leder   Telefon:  +47 91 92 22 23   rafal@aluhak.no

Rafal Wisniewski
Daglig Leder

Telefon: +47 91 92 22 23
rafal@aluhak.no

aluhak3.jpg
 

Besøksadresse: Møllevegen 3B, 4353 Klepp Stasjon