Våre verdier, mål, utvikling og historie

ALUHAK skal, gjennom å være kvalitetsbevisst og målrettet, bli en foretrukket leverandør av aluminiumsprodukter. Vår servicegrad og raske responstid skal bidra til å øke våre kunders konkurransedyktighet slik at de fortsetter å komme tilbake til oss.
— Sten Kåre Bergman
Stillas i fjellet - konvertert3.jpg
 

Visjon og HMS-K politikk

Vi er internt og eksternt opptatt av Helse Miljø og Sikkerhet og våre visjoner og politikk skal gjenspeile dette på en god måte. Vårt utstyr er designet for sikkerhet og ivaretar alle krav som stilles og mer til.

Les mer…

 
 
 

Om Aluhak

ALUHAK produserer, selger, leier ut og monterer stillas og stillasutstyr til bruk innen næring for Olje & Gass, Bygg og Anlegg og til privatmarkedet. Stillasene av norsk, miljøvennlig aluminium produseres ved vår fabrikk i Årdal i Ryfylke.

Les mer..


 
WP_20131122_002.jpg
 

Historien

SV300025.jpg

I historisk perspektiv har ALUHAK vært en del av det norske markedet for stillas siden 1986. Bedriften ble da etablert på Karmøy, hvor også produksjonen av våre stillassystemer fant sted.

Les mer..

 
 

Forskning og utvikling

Aluhak bruker hvert år betydelige midler for å videreutvikle systemene våre og å lage tilleggsprodukter som gjør hverdagen enklere for brukeren. Vi er i tett dialog med kundene våre, og får inn gode ideer fra brukere offshore og på anlegg over hele landet.

Les mer..


 
toppbilde.jpg