Offshore_2019.png

Industri og Offshore

Stillas klasse 5, systemstillas, fra Aluhak er et av de mest benyttede stillasene innen den norske offshoreindustrien. Gjennom mange års bruk og erfaringer har dette stillassystemet utviklet seg til å bli foretrukket også av dem som utfører store vedlikeholdsoppdrag på landbasert industri. Vi ser også at på større byggeprosjekter innen Bygg og Anlegg velger nå flere systemstillas.

Stillassystemet består av lett, solid og resirkulerbar aluminium.

Som under utforming og produksjon av alle våre stillas, er stillas klasse 5 fra Aluhak utviklet med ekstra fokus på sikkerheten til dem som skal bygge og benytte stillassystemet.

Stillas klasse 5 kan bygges i alle belastningsklasser og er fleksibelt nok til å kunne tilpasses de fleste geometrier. Med den medfølgende, omfattende og brukervennlige brukermanualen blir du raskt kjent med stillaset. Vi anbefaler også våre monteringsfilmer for gjennomgang før stillaset tas i bruk.

Stillastypen kan enkelt kombineres med lettstillas som leveres med gulv med ekstra god bredde og fotlist av aluminium.

Våre kunder melder at de over tid opplever positive økonomiske fortrinn ved å investere i dette systemstillaset fra Aluhak.

Stillas klasse 5 kan du både leie og kjøpe av Aluhak. Stillaset leveres komplett og er godkjent i henhold til gjeldene norske og internasjonale standarder.

Tom Nilsskog  Salg- og Markedsleder   Telefon:  +47 928 00 405   tom@aluhak.no

Tom Nilsskog
Salg- og Markedsleder

Telefon: +47 928 00 405
tom@aluhak.no

Ta kontakt for pristilbud på stillas klasse 5.

 

 

 
Fakta om aluminium:

2,7 (g/cm3) = 1/3 av vekten av stål
Lav vekt betyr redusert energiforbruk når aluminium skal
transporteres
          
Lav vekt er også en fordel når aluminium skal monteres,
som for eksempel i et stillas

Lett å resirkulere
Har lang levetid og behøver svært lite vedlikehold