Offshore_2019.png

Industri og Offshore

Stillas klasse 5 fra Aluhak er et av de mest benyttede stillasene innen den norske offshoreindustrien. Gjennom mange års bruk og erfaring har dette stillassystemet imidlertid utviklet seg til å bli foretrukket også av dem som utfører store vedlikeholdsoppdrag for landbasert industri i tillegg til på større byggeprosjekter innen Bygg og Anlegg

Stillassystemet består av lett, solid og resirkulerbar aluminium.

Som under utforming og produksjon av alle våre stillas, er stillas klasse 5 fra Aluhak utviklet med ekstra fokus på sikkerheten til dem som skal bygge og benytte stillassystemet. Aluhak produserer noen av de letteste stillasene på markedet, men vår vektlegging av sikkerhet og HMS er alltid blytung.

Stillas klasse 5 kan bygges i alle belastningsklasser og er fleksibelt nok til å kunne tilpasses de fleste geometrier. Med den medfølgende, omfattende og brukervennlig brukermanualen blir du raskt kjent med stillaset.

Gjennom ulike ordninger vil du innen kort tid også oppleve positive økonomiske fortrinn ved å investere i dette systemstillaset fra Aluhak.

Denne stillastypen kan enkelt kombineres med lettstillas, og leveres med gulv med ekstra god bredde og fotlist av aluminium. Stillas klasse 5 består av utskiftbare deler. I og med at vi i Aluhak selv produserer stillaset og dets ulike deler og profiler, får du alt av reservedeler hos oss.

Tom Nilsskog  Salg- og Markedsleder   Telefon:  +47 928 00 405   tom@aluhak.no

Tom Nilsskog
Salg- og Markedsleder

Telefon: +47 928 00 405
tom@aluhak.no

Teflon-elementer gjør at du ikke behøver å slå med hammer for å justere stillaset og dets enkeltdeler riktig. Dette medfører også at montering av dette stillaset utføres uten støyforstyrrelser for omgivelsene.

Stillas klasse 5 kan du både leie og kjøpe av Aluhak. Stillaset leveres komplett og er godkjent i henhold til gjeldene norske og internasjonale standarder.

Ta kontakt for pristilbud på stillas klasse 5.

 

 

 
Fakta om aluminium:

2,7 (g/cm3) = 1/3 av vekten av stål
Lav vekt betyr redusert energiforbruk når aluminium skal
transporteres
          
Lav vekt er også en fordel når aluminium skal monteres,
som for eksempel i et stillas

Lett å resirkulere
Har lang levetid og behøver svært lite vedlikehold