Stillas klasse 3

 

Stillas klasse 3 er et lettstillas som vi i Aluhak har brukt mye tid på å utvikle, hovedsaklig etter tre kriterier:

-   Stillaset skal være raskt å bygge

-   Stillasets materialer skal ha lettest mulig vekt

-   Sikkerheten til de som arbeider med og på stillaset skal være best mulig til enhver tid

 

Selve rammestillaset er laget med profiler hvor vi har vært nøye og grundige på at alt skal passe sammen. Stillaset består av profiler som ferdig montert gjør konstruksjonen stabil og sikker.

 

Bruk av Aluhak sine doble rekkverk mellom hvert fag i hver etasje medfører at fasadestillaset kan bygges opptil 18 meter uten lengdestag/diagonaler. Ved høyder over 18 meter skal fasadestillaset imidlertid avstives med diagonaler nedenfra. Stillas klasse 3 kan tilpasses konstruksjonen den bygges på.

 

Som alt annet av stillaser produsert og levert av Aluhak, består brorparten av stillas klasse 3 av lett, solid og resirkulerbart aluminium.

 Stillas klasse 3 består av utskiftbare deler. I og med at vi i Aluhak selv produserer stillaset og dets ulike deler og profiler, får du alt av reservedeler hos oss.  

 Teflon-elementer gjør at du ikke behøver å slå med hammer for å justere stillaset og dets enkeltdeler riktig. Dette medfører også at montering av dette stillaset utføres uten støyforstyrrelser for omgivelsene. 

 Et lettstillas som stillas klasse 3 kan enkelt kombineres med vårt systemstillas. Denne stillastypen leveres med gulv med ekstra god bredde og fotlist av aluminium. 

 Stillas klasse 3 kan du både leie og kjøpe av Aluhak. Stillaset leveres komplett og er godkjent i henhold til norske og internasjonale standarder

 Ta kontakt for pristilbud på stillas klasse 3.

 

Fakta om aluminium:

-   2,7 (g/cm3) = 1/3 av vekten av stål

-   Lav vekt betyr redusert energiforbruk når aluminium skal transporteres           

-   Lav vekt er også en fordel når aluminium skal monteres, som for eksempel i et stillas

-   Lett å resirkulere

-   Har lang levetid og behøver svært lite vedlikehold.